Van ontwerp tot eindresultaat

Bij Keukenhuis Roden heeft u steeds hetzelfde aanspreekpunt!

Keukenhuis Roden groeit door: nieuwe afdeling gaat 1 december open

Kees van der Ploeg van Keukenhuis Roden kan het nauwelijks bevatten. “Op 1 december is het drie jaar geleden dat ik de sleutel van het pand kreeg. Nu heb ik zes personen in loondienst.” De keukenondernemer grijpt het driejarig jubileum aan om een nieuwe afdeling op de bovenetage te openen. Ook voegt hij een nieuw merk aan het assortiment toe: Sachsen Keukens. 

“Heb je eigenlijk wel in de gaten dat ze je allemaal bij de voornaam noemen?”, vroeg zijn vrouw hem laatst. Ja inderdaad, het was hem wel eens opgevallen dat klanten die nog maar een paar minuten binnen waren hem gewoon Kees noemden. “Het is hier huiselijk en dat spreekt mensen aan.” 

Oprechte aandacht

De keukenadviseurs Kees van der Ploeg en Lenn Hagenauw hebben oprechte aandacht en voelen perfect aan wat klanten willen zien. “Wij hebben qua oppervlakte niet de meest indrukwekkende showroom en toch horen wij geregeld dat mensen zeggen: ‘wij hebben hier het meeste gezien van alle keukenzaken die wij hebben bezocht.’” 

Verruiming van het assortiment

De persoonlijke aanpak heeft ervoor gezorgd dat Keukenhuis Roden binnen korte tijd hard gegroeid is. Want officieel bestaat het bedrijf nog niet eens drie jaar. De deuren gingen pas open op 1 april 2019. Al snel kwam het plan om de bovenetage van het pand erbij te trekken. “De afdeling wilden wij eigenlijk anderhalf jaar geleden al openen, maar toen kwam corona”, legt Kees uit. De uitbreiding werd een aantal keren uitgesteld, maar zoals het nu lijkt gaat de nieuwe afdeling dan echt op 1 december open. “Zowel boven als beneden komen keukens uit een breed assortiment waar iedereen een keuze uit moet kunnen maken. Wij maken beneden ook ruimte voor Sachsen Keukens. Dit is een premiummerk uit Duitsland.” 

Eigen monteurs

Keukenhuis Roden onderscheidt zich door het lage foutenpercentage. Om de kwaliteit te borgen heeft Van der Ploeg twee monteurs aangenomen. “Zij hebben dezelfde visie op kwaliteit als ik. Je wilt dat keukens in één keer goed geleverd en gemonteerd worden.” De monteurs mochten zelf hun gereedschap uitzoeken. “Zij moeten ermee werken, daarom hebben wij nu twee bussen vol met het beste gereedschap.”

Meer tijd voor de klant

Het nieuwste teamlid is orderverwerker Melanie de Vries. “Zij doet de complete backoffice en planning. Het mooie is dat ik haar een aantal jaren geleden, toen ik nog in loondienst was, zelf heb opgeleid, net als Lenn. Het oude clubje is weer bij elkaar.” Omdat Kees en Lenn zich niet meer druk hoeven te maken over het bestellen en de planning, hebben ze nog meer tijd voor de klant. “Kom gerust langs in de showroom of bel voor het maken van een afspraak: 050-2115365.”