Van ontwerp tot eindresultaat

Bij Keukenhuis Roden heeft u steeds hetzelfde aanspreekpunt!

Hoe werken wij

1

Meten

Keukenhuis Roden meten

De belangrijkste basis voor een keukenofferte zijn de maten van de keukenruimte. Deze kunt u zelf opmeten. Dit hoeft niet op de millimeter nauwkeurig want mocht u aan het eind van het traject besluiten om de keuken bij ons aan te schaffen, dan sturen wij altijd een monteur langs om alles exact na te meten. Maak ook zoveel mogelijk foto’s van de bestaande ruimte, dit is een handige ondersteuning bij het eerste gesprek. Indien u het lastig vindt om zelf de keuken op te meten dan kunnen wij altijd de ruimte voor u komen opmeten.

Belangrijk om te meten

Afmetingen muur en hoogte van het plafond, situering van deuren en ramen (en vensterbankhoogte) en eventuele huidige installatiepunten (afvoer afzuigkap, water, elektra)

2

Ontwerp

Keukenhuis Roden ontwerp

U hoeft niet exact te weten hoe uw keuken er uit moet komen te zien om een offerte te laten maken. Daar zijn wij voor; wij helpen u de juiste keuzes te maken die bij uw persoonlijke voorkeur aansluiten. Wilt u een greeploze keuken of juist met greep? Welk type deurtje spreekt u het meest aan en wat voor materiaal en kleur werkblad past het best bij uw keuken? Welke inbouwapparaten wilt u graag in uw keuken hebben?

Live meekijken

Stap voor stap nemen we samen alles door zodat we een mooi ontwerp kunnen maken. Wij werken met een hightech ontwerp- en offerteprogramma zodat wij een keukenofferte voor u kunnen uitwerken terwijl u wacht. Op een groot scherm kunt u live meekijken hoe uw keuken eruit komt te zien.

3

Bestellen

Wanneer u helemaal tevreden bent over de opstelling en prijs ontvangt u van ons een orderbevestiging. Deze nemen wij stap voor stap met u door zodat u met een gerust hart een handtekening kunt zetten. Vanaf dat moment gaat alles in werking.

Controle

Onze monteur neemt binnen 48 uur contact met u op om een meetafspraak in te plannen. Zodra wij een meetrapport hebben ontvangen van onze monteur worden alle maten door ons gecontroleerd en kunnen wij de keuken voor u in bestelling nemen.

Met installatietekening

Ook maken wij een installatietekening voor u met alle aansluitpunten voor de keuken. Indien u ervoor heeft gekozen om het leidingwerk ook door onze monteur te laten doen ontvangt u hiervoor zo spoedig mogelijk een offerte.

4

Montage

keukenhuis-roden-montage-team

Meestal is de montagedatum al vastgesteld op het moment dat de orderbevestiging wordt ondertekend. Afhankelijk van de keukenleverancier en de periode waarin de keuken besteld wordt kunnen wij de keuken al vanaf 6 weken bij u thuis komen plaatsen! Nadat de keuken is gemonteerd loopt onze keukenmonteur samen met u de keuken bij langs of alles naar wens is en of er geen beschadigingen zijn. Indien er aandachtspunten zijn, maakt onze monteur meteen een afspraak met u om dit voor u op te lossen.

Uitsluitend vakmensen

Wij werken met een eigen team, aangevuld met ZZP-ers; vakmensen met verstand van zaken. Indien gewenst kunnen wij van begin tot eind alles voor u verzorgen; van installatiewerk en aanpassingen in de meterkast tot stuc- en schilderwerk.

5

Betaling en garantie

U hoeft bij ons geen aanbetaling te doen. De keuken kan gewoon worden gepind op de dag van levering. De garantie op uw complete inbouwkeuken is bij Keukenhuis Roden 5 jaar all-in. Daarbuiten kunt u uw inbouwapparaten registreren bij de betreffende leverancier voor extra garantie.

CBW garantiefonds

Keukenhuis Roden is aangesloten bij het CBW garantiefonds zodat u altijd zeker bent van uw aankoop.