Van ontwerp tot eindresultaat

Bij Keukenhuis Roden heeft u steeds hetzelfde aanspreekpunt!

Onze showroom

In onze showroom kunt u verschillende keukenopstellingen bekijken; van klassiek, landelijk tot strak, modern en greeploos. Wij hebben 1 grote demonstratiekeuken met werkende apparaten en een aantal apparaten in onze showroom staan in demo-stand zodat u rustig kunt bekijken hoe de apparaten bediend kunnen worden.

Keller keukens

Voor degene die op zoek is naar een specifieke kleur keuken; alle Keller lakdeuren zijn leverbaar in 1950 NCS lakkleuren! Zo biedt Keller u de mogelijkheid om uw keuken in elke gewenste kleur te laten spuiten. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit 3 verschillende afwerkingen; zijdeglans- structuur- of hoogglanslak.

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom en geniet van een vers gezet kopje koffie uit onze koffiemachine of een lekker kopje thee uit de Quooker. U bent van harte welkom!

Wilt u graag een offerte laten maken, dan hoeft u hier niet per sé een afspraak voor te maken maar het is wel aan te raden. Zo weet u zeker dat er een adviseur voor u beschikbaar is en heeft u alle aandacht.