Van ontwerp tot eindresultaat

Bij Keukenhuis Roden heeft u steeds hetzelfde aanspreekpunt!

Uitbreiding en nieuwe vennoot Keukenhuis Roden

Keukenhuis Roden heeft de winkelvloeroppervlakte verdubbeld. Door de eerste etage van het pand bij de showroom te trekken kan men nu twee keer zoveel keukens tonen. Er is echter nog een verdubbeling in het bedrijf, het aantal vennoten is gegroeid van één naar twee. Keukenadviseur Lenn Hagenauw is nu mede-eigenaar van Keukenhuis Roden. 

Kees van der Ploeg richtte Keukenhuis Roden drie jaar geleden op. Hij had niet durven dromen dat zijn bedrijf zo hard zou groeien. Volgens hem is Keukenhuis Roden met Lenn als mede-eigenaar nog een stuk toekomstbestendiger geworden. “Het is goed voor de continuïteit van het bedrijf. Wij kunnen nu samen ideeën uitwerken en de taken en verantwoordelijkheden delen.”

Klaar voor het ondernemerschap

De beide eigenaren kennen elkaar al een flink aantal jaren. Ze waren eerder collega’s bij een keukenzaak in Veendam. Lenn werkte hier naast zijn studie. Kees zag dat Lenn het ver kon gaan schoppen in de keukenwereld. Toen Kees jaren later voor Keukenhuis Roden een keukenadviseur zocht, dacht hij gelijk aan Lenn, die de uitdaging aanging. Omdat de samenwerking zo goed verloopt, vond Kees het tijd voor de volgende stap. “Als je elkaar zonder te overleggen begrijpt, weet je dat er een goede basis is om samen verder te gaan. En nu Lenn zijn studie bedrijfskunde heeft afgerond, is hij gewoon klaar voor het ondernemerschap.”

Binnenzijde van de kasten in kleur

De afgelopen maanden zijn Kees en Lenn druk bezig geweest met de inrichting van de nieuwe afdeling op de eerste etage. Deze had eigenlijk al eerder geopend moeten zijn, maar corona gooide steeds roet in het eten. De ondernemers zijn blij dat de verbouwing nu achter de rug is, want er is nu meer ruimte voor een nieuw Duits premiummerk dat onlangs aan de collectie werd toegevoegd: Sachsen Keukens. “Bij de keukens van dit merk kan de binnenzijde van de kasten ook in kleur geleverd worden”, zegt Lenn. “Het is dus echt een mooie aanvulling op het assortiment.”

Oprechte aandacht

Om te zorgen dat er altijd een keukenadviseur voor klanten beschikbaar is, hebben Kees en Lenn een nieuwe keukenadviseur aangenomen: Mitchel de Vries. “Hij heeft een grote passie voor keukens en vindt het net als ons belangrijk dat klanten oprechte aandacht krijgen”, aldus Kees.

Alles in eigen beheer

Want hoewel er veel veranderd is de afgelopen jaren, draait het nog steeds om het centraal stellen van de klant, geeft Lenn aan. “Wij vinden het belangrijk dat klanten écht goed geholpen worden. Daarom krijgen klanten altijd advies van een vakkundige keukenadviseur en hebben wij een eigen orderverwerker zodat de keukenadviseurs alle tijd kunnen besteden aan de klant. Daarnaast worden de keukens geleverd door onze eigen chauffeurs en gemonteerd door onze eigen monteurs. Op die manier voorkomen wij fouten en zorgen wij ervoor dat uw keuken naar volle tevredenheid afgeleverd wordt.”