Van ontwerp tot eindresultaat

Bij Keukenhuis Roden heeft u steeds hetzelfde aanspreekpunt!

Kellerstudio in Keukenhuis Roden eindelijk geopend: “Wij gaan nu vol vertrouwen de toekomst in”

Vrijdagmiddag hebben Kees van der Ploeg en Lenn Hagenauw, de eigenaren van Keukenhuis Roden, de nieuwe ‘Kellerstudio’ geopend. Deze nieuwe afdeling, op de eerste etage van hun keukenshowroom in Roden, is helemaal ingericht met keukens van het Nederlandse topmerk Keller. Met de nieuwe Kellerstudio is het aantal vierkante meters winkelvloer van Keukenhuis Roden verdubbeld.

Kees en Lenn zitten nog even na te genieten. “De opening was echt leuk”, zegt Kees. “Er waren zoveel mensen en wij hebben veel goede reacties ontvangen.” Voor Lenn was de opening extra bijzonder. In januari is hij mede-eigenaar geworden van Keukenhuis Roden, waardoor het bedrijf nu een vennootschap onder firma (vof) is. 

Hij is blij dat het harde werken van de afgelopen maanden zijn vruchten heeft afgeworpen. “Het is echt fantastisch om te horen hoe enthousiast iedereen is. Dat laat toch wel zien dat wij op de goede weg zitten.” Kees vult aan: “De organisatie is nu klaar, het pand is klaar. Wij gaan nu vol vertrouwen de toekomst in.”

De uitbreiding is meerdere malen door corona uitgesteld. Kees is opgelucht dat de bovenetage met de Kellerstudio eindelijk in gebruik is. “Wij kunnen nu het complete Keller-plaatje op één afdeling laten zien. Dat merk biedt zoveel mogelijkheden. Daarnaast hebben wij nu beneden veel meer ruimte voor Sachsen Keukens. Dit is een Duits premiummerk dat wij net aan het assortiment hebben toegevoegd.”

Keukenhuis Roden is de afgelopen jaren hard gegroeid. Volgens Lenn komt de groei mede door een aantal belangrijke punten waarmee het bedrijf zich onderscheidt. “Bij alles wat wij doen hebben wij oog voor het eindresultaat. Het transport hebben wij volledig in eigen beheer en daarnaast werken wij met eigen monteurs. Ook hebben wij apart iemand voor de orderverwerking aangenomen. Op die manier worden fouten zoveel mogelijk voorkomen en zorgen wij ervoor dat uw keuken naar volle tevredenheid afgeleverd wordt.”

Door de orderverwerker hebben de keukenadviseurs ook meer tijd voor de klanten, geeft Lenn aan. “Alles draait bij ons om oprechte aandacht voor u als klant. Wij vinden het belangrijk dat u echt goed geholpen wordt.”

Kees en Lenn heten u van harte welkom om de nieuwe Kellerstudio te bewonderen. Kees zegt: “De komende weken hebben wij diverse acties, kom gerust langs in onze showroom en laat u inspireren.”